Hepponess

Heppo Magazine

Ballys ikoniska curlingskor
Curling-silhuetten, en tidlös ikon på Bally , lanserades 1952 som en plattformsnöboots utrustad med teknik som gör den redo för backen, allt i en diskret design.
Omfamna hösten med Chelsea Boots
Upptäck den tidlösa attraktionskraften hos Chelsea boots som en stapelvara i höstgarderoben, med mångsidighet, komfort och stil för alla tillfällen. Från robust elegans med Blundstone till brittiskt hantverk med Loake, utforska dessa välkända varumärken för att ta steget in i hösten med enkel sofistikering.
Sneaker Essentials för män - höstutgåva
Omfamna höstens jordnära nyanser och håll stilen med höga, väderbeständiga sneakers från märken som New Balance, Sneaky Steve, Vans och Converse. Kombinera dem med mysiga strumpor och experimentera med texturer för en mångsidig och bekväm höstlook som passar perfekt för alla tillfällen.
Guide: Hur du väljer rätt skor till ditt bröllop (Groom Edition)
Att välja rätt skor till sin bröllopskostym är lika viktigt som att välja rätt slips eller ficknäsduk. Med så många stilar, färger och material att välja mellan kan det vara överväldigande att fatta rätt beslut. Här är några tips som...
Guide: Fem måste-ha skor för män
Varje mans garderob bör innehålla fem viktiga skor: klassiska Oxfords för formella tillfällen, avslappnade sneakers för vardagsbruk, tidlösa loafers för mångsidighet, snygga boots för kallare månader och smarta brogues för en touch av sofistikering. Dessa skostilar täcker in en rad olika tillfällen och erbjuder mångsidighet, vilket garanterar en väl avrundad skosamling.
Guide: Så väljer du rätt skor till kostymen
Att välja rätt skor till en kostym är avgörande för en elegant framtoning. Tänk på kostymens formalitet och matcha skofärgerna därefter. Var noga med stilen, investera i kvalitetsskor, tänk på tillfället, prioritera passform och komfort och underhåll dina skor för att de ska hålla länge. Genom att följa dessa tips kan du skapa en harmonisk och elegant ensemble som kommer att lämna ett bestående intryck.
Historien om skon Loafer, en tidlös klassiker
Skon loafer, en tidlös klassiker inom skobranschen, har en rik och spännande historia. På 1930-talet inspirerades loafer:s design av de slip-on-mockasiner som användes av indianer. Det var dock inte förrän på 1950-talet som loafer fick stor spridning och blev ett...
Guide: Så tar du hand om dina sneakers
Korrekt skötsel av sneaker innebär regelbunden rengöring, lufttorkning, förvaring på lämplig plats, applicering av skydd, roterande par, undvikande av tuffa förhållanden, hantering med försiktighet och specialvård baserat på material. Genom att följa dessa tips kan du bibehålla utseendet och hållbarheten på din sneakers.