OM HEPPO

Vårt uppdrag är att ge kunderna möjlighet att uttrycka sin unika stil genom att tillhandahålla det bästa urvalet av skor från välkända märken runt om i världen. Vi strävar efter att leverera exceptionellt värde genom vår onlineplattform som erbjuder en sömlös shoppingupplevelse, snabba och pålitliga leveranser och enastående kundservice.

På Heppo gör vi högkvalitativa skor tillgängliga för alla, hyllar mångfald, håller oss relevanta med de senaste trenderna och bygger förtroende genom exceptionell service. Vi är glada att du har hittat till vår butik och vi önskar dig en stärkande och trevlig skoshoppingupplevelse!

vårt lager

Vårt miljövänliga lager i Eskilstuna använder solpaneler för 30-50 % av sitt energibehov. Detta hållbara tillvägagångssätt minskar vårt koldioxidavtryck och främjar förnybara metoder. Genom att utnyttja solens kraft prioriterar vi ren energi och strävar efter en grönare framtid.

Vårt svenska arv

Heppo.com startades i Sverige av CDON Group 2010, med målet att ge kunderna bra skor och fantastiska shoppingupplevelser. Med tiden växte Heppo, lade till fler kategorier som väskor och accessoarer och expanderade till nya marknader.

År 2013 köpte Footway Group Heppo.com och blev därmed en del av det ledande skoföretaget online i Norden. Samma år meddelade Footway Group att Heppo.com skulle gå samman med Footway.com.

Snabbspola fram till 2022 och Footway Group beslutade att återuppliva Heppo på 24 marknader och 18 språk. Detta gjorde oss direkt till en av de största skobutikerna online i Europa. Med en ny plattform är vår användarupplevelse modern och flexibel i både design och funktionalitet.

HÅLLBARHET

E-handel handlar om effektiv förflyttning av varor, men Heppo's mål sträcker sig längre. Hållbarhet ligger till grund för Heppo's verksamhet, strategi och vision. Vi strävar efter att revolutionera branschen genom att minimera slöseri och fel. Läs mer om Footway Groups arbete med hållbarhet från länken nedan.

HEPPO - EN DEL AV FOOTWAY GROUP

Footway Group hjälper e-handelsbutiker med logistik och kundsupport. Betjänar årligen över 2 miljoner kunder och 800 varumärken på 24 marknader. Företaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Besök de andra butikerna i vår Footway Group familj:

verksamhet på footway+

Genom att använda Footway+(Footway Group's Operations-as-a-Service lösning) har vi en stor fördel av att använda Footway Group's etablerad infrastruktur. Footway+ är utformad för e-handelsägare, produkttillverkare och grossistpartners och erbjuder en enkel och skalbar e-commerce -lösning på 24 marknader och på 18 språk. Med enklare logistik, lagerhantering och kundsupport, Footway+ hjälper oss att utöka vår räckvidd och öka försäljningen.

Läs mer om Footway+ här: www.footwayplus.com

POWERING ECOMMERCE GROWTH

footway+

Sociala medier

följ oss på instagram

Håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter, spännande tävlingar och andra fängslande uppdateringar! Följ @hepposhoes på Instagram för att vara först med att upptäcka vad som är trendigt i vår värld. Missa inte detta - tryck på "Följ"-knappen idag och bli en del av vår livliga community. 📸 #StayTrendy