Bally's iconic Curling shoes - Heppo.com

Ballys ikoniska curlingskor

Carl Franz Bally startade en liten bandfabrik i Schönenwerd. Med tiden växte den till ett välkänt globalt varumärke. År 1854 moderniserade Bally sina processer och expanderade sina butiker från Montevideo, Uruguay, 1870 till Paris, Frankrike, 1879. Idag fortsätter Bally att följa sina tidlösa traditioner och värdesätter kvalitet. Till och med deras berömda skor, som den formella Scribe för män, skapad av Max Bally 1951 för varumärkets 100-årsjubileum, är fortfarande handgjorda i Schweiz med 240 hantverksmässiga tekniker.

Bally tar det djärva greppet att vara unik och alltid skapa design som står sig över tid. Deras team av hantverkare i Caslano, Schweiz, kommer från olika generationer och tillverkar skickligt våra produkter med engagemang och uppmärksamhet på detaljer. Detta återspeglar Ballys engagerade sätt att tillverka skor, accessoarer och ready-to-wear-produkter.

Curling-silhuetten, en tidlös ikon på Bally , debuterade 1952 som en plattformsnöboots utrustad med backförberedande teknik, allt förpackat i en diskret design.

Denna ikoniska sko prydde senare fötterna på det schweiziska OS-laget i Cortina d'Ampezzo 1956 och bevisade sin mångsidighet inte bara i backen utan även på gatorna, och till och med på guldmedaljörernas fötter.

Varje curlingkänga är omsorgsfullt tillverkad med en sula i fem lager, med shearling, kork, EVA-gummi, bomullsfibervaddering och Vibrams hyllade Arctic Grip®-teknik. Denna kombination ger optimal dragkraft på is eller snö, vilket ger maximal stabilitet och grepp.

Bally Curling Boot, en symbol för excellens inom vinterskor. Tillverkad med precision och utformad för att klara de tuffaste vinterförhållandena, kombinerar denna känga sömlöst stil med funktionalitet.

Curling Boot är tillverkad av förstklassiga material och har en exceptionell isolering som håller fötterna behagligt varma i minusgrader. Den vattenavvisande eller vattentäta utsidan ser till att du håller dig torr även under de mest slaskiga förhållanden och ger en tillförlitlig barriär mot snö och fukt.

Kängans hållbarhet är oöverträffad, vilket gör den till en långvarig investering som står sig över tid. Oavsett om du tar dig fram på isiga trottoarer eller genom djup snö ger stövelns överlägsna grepp och robusta konstruktion stabilitet och stöd, vilket förhindrar halka och fall.

Utöver sin tekniska skicklighet kompromissar den här kängan inte med stilen. Med sin tidlösa och mångsidiga design kompletterar den enkelt alla vintergarderober, vilket gör den till ett moderiktigt val för dem som vägrar att offra estetik för funktionalitet.

Att investera i Bally Curling Boot är inte bara ett köp, det är ett åtagande för kvalitet och prestanda. Upplev den perfekta blandningen av komfort, hållbarhet och stil som gör den här vinterkängan värd varenda krona.

KÖP DAM GUARD II - SVART PÅ HEPPO.COM
KÖP MENS GUARD II - BRUN PÅ HEPPO.COM


Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


EN SANN IKON

Med tiden kan produktens yta få märken eller ojämnheter. Dessa egenskaper är en naturlig del av lädrets yta och kvalitet och ska inte ses som defekter. Istället bidrar de till produktens unika karaktär och gör varje exemplar unikt.

Bally_Logo - Heppo.com