Hepponess

Heppo Magazine

Utforska Vikings fotspår
I hjärtat av Norge växte ett skomärke fram som skulle lämna ett outplånligt avtryck i världen av skor - Viking. Låt oss ta en promenad genom detta norska skomärkes charmiga historia, med särskilt fokus på deras anmärkningsvärda framgångar med att...
Rubber Duck: SnowJoggers®
Vi presenterar Rubber Duck det danska skomärket för sportmode som har revolutionerat vinterkläderna med sin livfulla och trendiga design. Med rötterna i det kulturella fenomenet jogging som blev populärt på 80-talet, Rubber Duck insåg behovet av en vinteranpassad joggingsko. Därför skapades...
Ballys ikoniska curlingskor
Curling-silhuetten, en tidlös ikon på Bally , lanserades 1952 som en plattformsnöboots utrustad med teknik som gör den redo för backen, allt i en diskret design.
Moon Boot: Släpp loss din inre upptäcktsresande med moderiktiga damskor

Det som utmärker Moon Boot är dess förmåga att sömlöst kombinera mode och funktionalitet. Dessa boots handlar inte bara om att hålla fötterna varma, de är ett statement piece. Den distinkta designen med rund tå och överdimensionerad storlek känns igen direkt och har anammats av modeentusiaster över hela världen.

KAVAT: En perfekt blandning av komfort och stil för höst/vinter
Som föräldrar vet vi att det kan vara en utmaning att hitta rätt skor till våra små barn. Det handlar inte bara om stil utan också om hållbarhet, komfort och hållbarhet. Här kommer Kavat, ett skomärke som är känt för sitt engagemang för att tillverka kvalitetsskor för barn. I det här blogginlägget kommer vi att utforska Kavat's höst/vinter-sortiment av barnskor, lyfta fram deras viktigaste egenskaper och varför de är ett toppval för den kommande säsongen.